CSA carracedo-sotoca arquitectura SLP
és un despatx professional d'arquitectes i col·laboradors d'altres disciplines que centra la seva activitat professional en la ciutat i el territori des de molt diverses escales (des d'estudis territorials fins a projectes d'edificació) i perspectives (planejament, edificació, exposicions, publicacions....).

La nostra pràctica professional es fonamenta en el coneixement rigorós de la disciplina urbanística i el projecte arquitectònic. Ens avalen la nostra experiència i la continuada tasca de recerca que desenvolupem en paral.lel al nostre despatx.

CSA Carracedo-Sotoca Arquitectura SLP va ser fundada el 2004. Amb seu a Barcelona, CSA és reconeguda entre les principals empreses joves espanyoles de Planejament Urbanístic. Sota el lideratge dels socis Oscar Carracedo i Adolf Sotoca, CSA és un laboratori d’idees per a la realització d’estratègies d’Urbanisme i Arquitectura

CSA ha participat en més de 100 projectes de Disseny Urbà, Planificació Urbanística i Arquitectura. Els treballs realitzats fins al moment aborden el planejament territorial i general, el planejament derivat, l’ordenació urbana, l’edificació pública i privada, la renovació i regeneració urbana, les espais públics, el paisatgisme, així com projectes d’investigació.

CSA ha publicat els seu projectes en varis diaris prestigiosos d’Espanya com "El Periódico" o "El País", revistes com "Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme", i llibres com “Àrees Residencials Estratègiques. ARE”, “Actuació en l’Àmbit de l’Agulla”, “Barcelona, Transformació, Plans i Projectes” o “ Del buit a la diversitat”, i ha presentat el seu treball en prestigioses universitats com la National University of Singapore (NUS), la Universitat ETH Zürich, Università di Venezia (IUAV), Ion Mincu Universidad de Bucarest (UAUIM), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Internacional de Catalunya (UIC) o la Universitat Ramon LLull (URL).